Cégünkről

A Springbok Trans Szállítmányozási Kft 1986-ban magánvállalkozásból jött létre. Az akkor két autós vállalkozás mára mintegy 35 autót folyamatosan foglalkoztató, a nemzetközi szállítmányozásban is sikeresen tevékenykedő vállalattá nőtte ki magát.

A dinamikusan fejlődő egyéni vállalkozás 2008-tól Kft.-ként működik.

Korszerű járműpark

35 db közúti járműszerelvényből álló flottánk és megbízható alvállalkozóink, illetve évtizedes tapasztalataink és kapcsolataink révén megfelelő fuvarozási kapacitást és rugalmasságot biztosítunk, mellyel maradéktalanul ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit.

Járműparkunk szinte kivétel nélkül megfelel az EURO5 és EURO6 környezetvédelmi normáknak. Számlázási és járatinformációs informatikai rendszerünk segítségével biztosítjuk tevékenységünk megfelelő koordinálását.

Nemzetközi fuvarfeladatok egy részére megvalósítottuk a műholdas járműkövetést, valamint a rendelkezésünkre álló közösségi engedélyek lehetővé teszik, hogy cégünk megfeleljen a korszerű fuvarozással szemben támasztott minden feltételnek, Európa bármely viszonylatában.

Kiterjedt kapcsolatrendszer

Megbízható alvállalkozókkal és speditőr cégekkel kialakított kiváló kapcsolatrendszerünk biztosítja, hogy az áru megbízóink igényei szerint jusson el rendeltetési helyére.

Elkötelezett alkalmazottaink és megbízható alvállalkozóink, többéves szakmai tapasztalatunk és stratégiai partnereink segítenek abban, hogy minden elképzelhető fuvarfeladatot kivitelezni tudjunk ideértve az összes azonnali jelleggel felmerülő szállítási feladatot.